HomeHomeShops/DonationsClient Download - UppitVote for us on Mopar!FAQMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 I got a little trouble

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Volberka
New Member
New Member
avatar

Posts : 12
Join date : 2011-05-23
Age : 22
Location : North Dakota

PostSubject: I got a little trouble   Mon 23 May 2011, 08:51

ok so heres the deal. i downloaded the client. ok i unzip it open it up. ok . i run the Excellerate windows batch file, and it will load up and all but it will just stop at "Loading world list data" . what do i do ? thx for any help
Back to top Go down
redshade55
Distinguished Member
Distinguished Member
avatar

Posts : 143
Join date : 2011-01-13
Age : 21
Location : new jersey :D

PostSubject: Re: I got a little trouble   Mon 23 May 2011, 08:59

you got the way wrong server :\
Back to top Go down
Volberka
New Member
New Member
avatar

Posts : 12
Join date : 2011-05-23
Age : 22
Location : North Dakota

PostSubject: Re: I got a little trouble   Mon 23 May 2011, 09:05

ok. well what download do u recommend ? i used the one on the site
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: I got a little trouble   

Back to top Go down
 
I got a little trouble
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Trouble with Muggers
» Chinese ID problem
» (Fixed) Malkavian lines in Tv broadcast
» Online Hosting Trouble?????
» Trouble sniping

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Server Related :: General Discussion-
Jump to: